Paste cu sos napolitana si carne

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 27 Iun 2010 | 5002 vizualizari

 

cum pitici mei nu pot sa mananac foarte bine spaghetele ,prefer sa la fac cu alte feluri de paste fainoase

 

INGREDIENTE

  • 1 punga paste fainoase(melcicisori am pus eu)
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 150 g mozarella
  • putin ulei de masline
  • 1 borcan sos napolitana(daca nu aveti puneti paste de tomate)
  • 1 cutie conserva carne de porc 220g
  • 1 ceapa
  • 30-50 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos napolitana si carne:

Se fierb pastele fainoase in apa cu sare si putin ulei,apoi se scurg


Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei apoi se pune ardeiul rosu si verde taiat cubulete mici se calesc 4-5 minute apoi se pune conserva zdrobita cu furculita bine si sosul napolitane si se lasa sa dea 4-5 clocote impreuna dupa care se pune mozzarella sau ce branza doriti.


Se pun pastele intr-un vas cu untul pana se topeste bine apoi se pune sosul peste paste si se lasa pe foc 3 -4 minute ,se stinge focul si se servesc calde


Este o mancare usor si rapid de preparat si foarte gustoasa



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos napolitana si carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

nadina73 1

29.06.2010, 01:06

nici nu incape vorba adinacarla vino cu mare drag iubita

Corinuta 1

29.06.2010, 18:14

Nadina, cred ca sunt tare bune

ela 1

01.07.2010, 23:24

o portie si pt mine,da?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Clatite umplute cu pui si ciuperci,la cuptor