Paste cu spanac si MIez de lapte Delaco

de Bucataras in Paste, 8 Apr 2013 | 1242 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste cu spanac proaspete
  • 1 cub Miez de lapte Delaco
  • 2 fire usturoi verde
  • 2 linguri unt
  • 4-5 felii de rosii uscate
  • 1/2 ardei capia taiat
  • 2 fire cimbru
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu spanac si MIez de lapte Delaco:

Pastele se pun la fiert pentru 3-4 minute cu un praf de sare. Cand sunt gata , se scurg si se scot pe un platou.


Se pune untul la topit intr-o tigaie, se adauga usturoiul tocat, apoi rosiile uscate si cimbrul.


Se lasa putin la calit, se adauga apoi branza taiata rondele si se presara pe deasupra ardeiul capia taiat maruntel.


La final se adauga peste pastele de pe platou.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu spanac si MIez de lapte Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Panacris 1

09.04.2013, 07:59

Valclaudia 1

18.05.2013, 08:35

super bune cred c-au fost!

babi5 1

27.08.2013, 16:37

Sanatate curata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Învârtita cu nuci și dulceață de caise

de RODIMUR 5

ieri la 23:04

Mâncărică de prune uscate și afumate, cu frecăței

de RODIMUR 5

ieri la 19:48

Carnati de casa

ieri la 17:27

Cheesecake cu cafea si ciocolata

de katty 5

ieri la 15:23

Chec aromat cu piscoturi si gem de caise

de katty 5

ieri la 15:00

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne si cascaval