Paste cu spanac si MIez de lapte Delaco

de Bucataras in Paste, 8 Apr 2013 | 3436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste cu spanac proaspete
  • 1 cub Miez de lapte Delaco
  • 2 fire usturoi verde
  • 2 linguri unt
  • 4-5 felii de rosii uscate
  • 1/2 ardei capia taiat
  • 2 fire cimbru
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu spanac si MIez de lapte Delaco:

Pastele se pun la fiert pentru 3-4 minute cu un praf de sare. Cand sunt gata , se scurg si se scot pe un platou.

Se pune untul la topit intr-o tigaie, se adauga usturoiul tocat, apoi rosiile uscate si cimbrul.

Se lasa putin la calit, se adauga apoi branza taiata rondele si se presara pe deasupra ardeiul capia taiat maruntel.

La final se adauga peste pastele de pe platou. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu spanac si MIez de lapte Delaco" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste Tricolore