Paste cu ton si scoici

de Sabina in Cannelloni, 23 Mai 2009 | 9951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de ton
  • 1 borcanel cu scoici
  • paste
  • 2 catei de usturoi
  • 4 paste de rosii
  • 1 rosie coapta coapta
  • ardei iute (uscat)
  • ulei de masline
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton si scoici:

Se pun pastele la fiert in apa in care am adaugat sare si ulei de masline.

Intr o tigaie, se incinge uleiul de masline si se caleste usturoiul tocat marunt. Adaugam tonul si scoicile cand usturoiul capata o culoarea aurie.

Dupa alte 5-6 minute adaugam pasta de rosii si rosia tocata cubulete si 2 cescute mici de apa. Condimentam si lasam sa scada sosul. Cand acesta este gata, adaugam pastele fierte si mai lasam pe foc 2-3 minute pentru a se intrepatrunde aromele.
Pastele se servesc calde si se poate rade pe deasupra parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton si scoici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:21

uschy 1

05.11.2011, 20:36

super reteta...am incercat-o si nu ma mai satur, in plus si prietenii ma pun sa o fac mereu...va multumesc...

Sabina 1

15.11.2011, 13:58

uschy, si eu fac ravagii cu reteta asta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu urda si visine

de oanapl 7

ieri la 16:32

Desert prajitura cu dovleac, ciocolata si faina de cocos

de oanapl 7

ieri la 15:45

Desert prajitura cu blat din cocos si crema de vanilie

de dantes 5

ieri la 10:42

Desert cornulete umplute cu alune de padure

pe 14.05 la 21:27

Desert amandine

pe 14.05 la 16:27

TOP
utilizatori

mirela0911

3438 puncte

Rocsi

2799 puncte

oanapl

2763 puncte

Constelatialeu

2762 puncte

 Adi

1600 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu branza, verdeturi si sos de rosii