Paste cu ton si scoici

de Sabina in Cannelloni, 23 Mai 2009 | 9057 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de ton
  • 1 borcanel cu scoici
  • paste
  • 2 catei de usturoi
  • 4 paste de rosii
  • 1 rosie coapta coapta
  • ardei iute (uscat)
  • ulei de masline
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton si scoici:

Se pun pastele la fiert in apa in care am adaugat sare si ulei de masline.


Intr o tigaie, se incinge uleiul de masline si se caleste usturoiul tocat marunt. Adaugam tonul si scoicile cand usturoiul capata o culoarea aurie.


Dupa alte 5-6 minute adaugam pasta de rosii si rosia tocata cubulete si 2 cescute mici de apa. Condimentam si lasam sa scada sosul. Cand acesta este gata, adaugam pastele fierte si mai lasam pe foc 2-3 minute pentru a se intrepatrunde aromele.
Pastele se servesc calde si se poate rade pe deasupra parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton si scoici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:21

uschy 1

05.11.2011, 20:36

super reteta...am incercat-o si nu ma mai satur, in plus si prietenii ma pun sa o fac mereu...va multumesc...

Sabina 1

15.11.2011, 13:58

uschy, si eu fac ravagii cu reteta asta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de  porc in sos aromat

de katty 6

ieri la 14:06

Piure de spanac cu oua

de katty 6

ieri la 13:21

Legume trase la tigaie cu ficatei de pui

de katty 6

pe 03.03 la 09:17

TOP
utilizatori

Rocsi

6132 puncte

mihaelar63

5384 puncte

katty

4584 puncte

mirela0911

4320 puncte

Constelatialeu

4072 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv chec sarat cu legume
  • 28

    D

  • 01

    L

  • 02

    MA

  • 03

    MI

  • 04

    J

  • 05

    V

  • 06

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de  porc in sos aromat

de katty 6

ieri la 14:06

Piure de spanac cu oua

de katty 6

ieri la 13:21

Legume trase la tigaie cu ficatei de pui

de katty 6

pe 03.03 la 09:17

RETETA RECOMANDATA
Paste cu fructe de mare si mascarpone