Paste la cuptor

de ela in Paste, 4 Noi 2014 | 9343 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste
  • 400 gr sunca presata sau salam victoria
  • 1ardei gras rosu
  • 350 gr telemea rasa
  • 200 gr smantana
  • 6 oua
  • sare
  • piper cateva bucatele de unt
  • 100 ml lapte
  • cascaval ras sau amestec de branza pentru pizza DELICII LA CUPTOR de la HOCHLAND
  • unt pentru uns tava
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor:

Ardeiul il curatam de seminte,il spalam si il taiem marunt.Sunca presata sau salamul victoria le taiem cubulete.

Intr-o tigaie punem putin ulei,adaugam ardeiul si salamul si lasam cateva minute,la foc mic,amestecand.

Punem pastele la fiert in apa cu sare,conform instructiunilor de pe pachet.Le scurgem de apa,le trecem printr-un jet de apa rece si le lasam la scurs.

Batem albusurile cu un praf de sare pana se intaresc,apoi adaugam galbenusurile,smantana,laptele,sare si piper dupa gust si amestecam usor.Incorporam treptat telemeaua,ardeiul si sunca si omogenizam compozitia.Adaugam in final pastele bine scurse de apa.

Ungem o tava cu putin unt si turnam budinca in ea.Deasupra punem din loc in loc niste cubulete de unt,apoi presaram cascaval ras si dam la cuptorul preincalzit,la foc potrivit,pana se rumeneste frumos budinca.Servim cald dar si rece este buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

05.11.2014, 11:06

Arata bine!

tanyapatap 1

05.11.2014, 15:16

_Alina_ 1

06.11.2014, 11:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Penne delicioase la cuptor