Paste multicolore cu vinete şi ciuperci

de diaconta in Fusilli, 7 Iun 2012 | 6680 vizualizari

 

Dacǎ tot s-a discutat pe aici cum cǎ unii ar trebui sa slǎbeascǎ,alţii să se îngraşe, am pregătit o salatǎ uşoară. Celor care trebuie să mai pună ceva kilograme, le recomand porţie cel puţin triplă, ceilalţi vor consuma puţin înspre nimic, sunt totuşi paste. Acuma având în vedere că am făcut cam multe pentru o singură persoană,voi avea nevoie de ajutoare, ori am să ma încadrez în categoria celor care iau porţie mare.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste multicolore
  • O vânata
  • 3 rosii sau rosii pasate din conserva
  • 300 gr gălbiori(ciuperci)
  • 75 gr Miez de lapte
  • O ceapa uscata
  • 2 catei usturoi
  • 3 linguri smântâna
  • Ulei
  • Sare,piper
  • Busuioc uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste multicolore cu vinete şi ciuperci:

Galbiorii îi curatasem si-i prajisem cu o zi inainte.Puteti folosi orice fel de ciuperci.

Fierbem pastele in apa cu sare si putin ulei.Le scurgem si le lasam deoparte.

Taiam vânata in felii subtiri.Presaram sare si lasam pe un plan înclinat ca sa se scurga lichidul.Stergem feliile cu un prosop absorbant,apoi le prajim in ulei.Lasam focul mic.

Le intoarcem pe ambele parti pana cand se fac ca niste chipsuri crocante.

Le scoatem pe un prosop de hartie pentru a elimina excesul de ulei.

Daca folosim rosii proaspete,le oparim in apa fierbinte,luam coaja si le pasam.Eu am folosit rosii pasate din conserva.

Prajim ceapa si usturoiul in putin ulei,apoi adaugam rosiile si condimentam.Lasam sa fiarba.Adaugam ciupercile si smântâna.

Amestecam pastele cu sosul obtinut,apoi adaugam chipsurile de vinete si felii de branza.

Gata salata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste multicolore cu vinete şi ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (72)

diaconta 1

08.06.2012, 14:54

daaaa,sa nu le pierzi pe drum

dorin 1

09.06.2012, 14:32

ca la MAMA acasa.

diaconta 1

09.06.2012, 15:22

Dorin,ca la DIA acasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste la cuptor cu piept de pui si legume