Paste " Nu vei mai fi singur"

de RuxyRux in Bucatarasi celebri, 26 Aug 2012 | 7247 vizualizari

 

O reteta de celebritate in bucataria americana...Rachel Ray care propune acest meniu romantic celor ce sunt la prima intalnire si au in plan o cina de neuitat...deci serviti aceste paste si gata cu singuratatea, castigati-va iubitul sau de ce nu iubita :))))).... sa lasam reteta sa povesteasca...despre dragoste!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 de pachet de paste( sau 3/4) nu mai mult eu am ales Barilla spaghete nr.1 cele mai subtiri, puteti alege penne rigatte
  • 1 lingura de ulei de masline extravirgin
  • 1 lingura de unt
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cepe
  • 200 ml vodka
  • 200 ml bulion de pui( sau de legume)
  • 1 cutie( 200 gr) rosii in bulion( Cirio)
  • sare
  • piper dupa gust
  • 100 ml smantana pentru gatit
  • 20 frunzulite de busuioc
  • bulion de pui( este o supa concentrata de pui) 200 ml
  • Puteti alege si varianta vegetariana, bulionul de legume( reteta in pagina mea)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste " Nu vei mai fi singur":

 

Si sa trecem la reteta romantica...

1. Luati o tigaie mare sau o cratita incalziti-o moderat si puneti, untul, uleiul si apoi ceapa si usturoiul, faceti focul mic si lasati cca 3 sau 5 minute sa se dezvolte gustul dulce de ceapa.

Adaugati vodka in tigaie si lasati ca sa se evapore in cca 2 aau 3 minute, se reduce practic la jumatate.

Este momentul sa adaugam bulionul de pui( sau legume pentru vegetarieni).

Adaugam si rosiile pe care le zdrobim cu o furculita.

Lasam sa dea un clocot apoi reducem focul, potrivim de sare si piper si mai lasam pe foc inca 5 minute.

Adaugam smantana, lasam din nou sa ajunga la punctul de fierbere si oprim focul.

Intre timp am fiert pastele( al dente) sau cum ne place noua.

Scurgem pastele si le amestecam cu sosul delicios si cu busuiocul taiat marunt.

Putem adauga deasupra pastelor putin parmezan sau pesmet dupa cu dorim.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste " Nu vei mai fi singur"" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba cu perisoare din carne de porc  si taitei de casa

de Caty 1

ieri la 19:08

Prajitura  de post cu gem de prune si miez de nuca

de Caty 1

ieri la 09:57

Desert prajitura cu crema de cocos si blaturi in doua culori

pe 15.08 la 12:56

TOP
utilizatori

mirela0911

2298 puncte

Panacris

1712 puncte

Constelatialeu

1155 puncte

 Merisor

1000 puncte

abstract01

974 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto fara orez