Paste penne cu sos de soia Inedit

de - TABITA - in Mancaruri de post, 13 Apr 2013 | 1655 vizualizari

 

O mancare satioasa si hranitoare si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste penne
  • 100 g soia Inedit granule
  • 1 ceapa
  • 2catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingurita pasta de ardei iuti
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • sare, piper dupa gust
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste penne cu sos de soia Inedit:

Se pun pastele penne la fiert in apa cu sare si se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se pune si soia la fiert in apa cu sare si se fierbe conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, se curata si se spala bine ceapa si se taie marunt. La fel si usturoiul trebuie curatat si tocat marunt. Se pune in tigaie soia si se lasa putin pana isi schimba culoarea. Se adauga ceapa si usturoiul si se lasa pana se inmoaie putin. Se completeaza cu putina apa. Se adauga pasta de tomate diluata in putina apa. Se amesteca bine pana se omogenizeaza. Se asezoneaza dupa gust. Se adauga pasta de ardei iuti. Pentru ca sosul sa fie mai gros se dizolva amidon in putina apa si se amesteca continuu 2 minute, apoi se ia de pe foc. Se scurge apa de la paste si se trec sub jetul cu apa rece. Se pun intr-un bol. Se adauga sosul de soia. Se servesc calde.

 

TIPS-URI

1

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste penne cu sos de soia Inedit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

- TABITA - 1

13.04.2013, 12:37

marianascarlat ma bucur ca-ti place.

MotanLaOale 1

14.04.2013, 00:12

- TABITA - 1

14.04.2013, 00:51

Motan

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post cu soia