Paste picante cu ton si dovlecel

de vero_closca in Paste, 16 Aug 2010 | 3389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet paste
  • 250g ton in ulei de masline
  • 500g rosii
  • 1 ardei
  • un dovlecel
  • 1 crenguta cimbru verde
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ardei iute
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste picante cu ton si dovlecel:

legumele se spala si se taie cubulete.


tonul se scurge de surplusul de ulei.


intr-o tigaie se pune uleiul de masline si se adauga cubuletele de dovlecel sa se caleasca usor.


se adauga ardeiul si dupa ce se inmoaie putin se pun si rosiile si ardeiul iute taiat in rondele subtiri.


se potriveste gustul cu sare si piper si se adauga si tonul.


se amesteca usor cu pastele fierte ( dupa instructiunile de pe pachet), scurse si clatite sub jet rapid de apa rece.


se presara cimbru tocat fin si se servesc!


pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste picante cu ton si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Bucataras Medi 1

16.08.2010, 20:25

imi place combinatia...........

Corinuta 1

18.08.2010, 23:48

tre sa fac si eu, ca demult n-am mai papat de-astea! 5 furci

Julie 1

21.08.2010, 22:04

5 furci si de la mine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu rosii si busuioc