Paste "scoici" umplute cu carne si sos de rosii

de Bucataras Medi in Paste, 16 Mar 2011 | 4833 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste "scoici" colorate
  • 250 g carne de porc
  • 150 g carne de vita
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 1 ou
  • 3-4  linguri pasta de rosii
  • ulei
  • patrunjel
  • rozmarin
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste "scoici" umplute cu carne si sos de rosii:

Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunolor de pe pachet.Dupa ce au fiert , scurgem de apa si lasam sa se racoreasca.


Tocam carnea si apoi amestecam bine pentru o buna omogenizare.Separat intr-o tigaie punem ulei la incins si calim ceapa taiata marunt.Adaugam carnea , condimentam cu sare si piper si lasam pe foc pana cand se evapora apa pe care si-o lasa carnea.Amestecam din cand in cand .Adaugam pasta de rosii , amestecam si mai tinem pe foc inca circa 10 min. dupa care tragem de pe foc si lasam sa se racoreasca putin dupa care adaugam oual , condimentam cu rozmarin si amestecam.


Urmeaza operatia de umplere a scoicilor.Deci, luam cu ajutorul unei linguri din compozitia de mai sus si umplem fiecare scoica in parte iar apoi le asezam intr-un vas uns cu putin ulei.Dupa ce toate scoicile sunt umplute si asezate in vas adaugam o cana de apa( apa nu trebuie sa depaseasca nivelul scoicilor ) acoperim vasul cu o folie de aluminiu si dam la cuptor pentru circa 20 min. dupa care scoatem din cuptor, indepartam folia si adaugam rosiile decojite si taiate cubulete mici, mici.Mai lasam la cuptor circa 10-15 min. de data aceasta fara a mai acoperi vasul.


Scoatem din cuptor , asezonam cu patrunjel verde si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste "scoici" umplute cu carne si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

Bucataras Medi 1

18.03.2011, 08:02

sufletista, multumesc!

elena1988 1

18.03.2011, 22:07

Adinacarla 1

22.03.2011, 18:14

arata super fain... trebuie sa incerc si eu.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui si legume