Paste verzi cu sos de telina si mazare

de katty in Paste, 14 Noi 2014 | 1487 vizualizari

 

Faceti paste de casa si reteta va fi cu mult mai delicioasa .

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste verzi (cu spanac)
  • 70 gr mazare congelata
  • 1/2 telina mai mare
  • 100 ml lapte
  • 100 ml smantana
  • sare
  • piper negru macinat
  • nucsoara pudra
  • 6 felii sunca de Parma
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste verzi cu sos de telina si mazare:

Curatati telina si o taiati in bucati mai mari .Puneti bucatile de telina la fiert in apa fierbinte cu un praf de sare , iar dupa 3 minute adaugati si mazarea .Dupa 5 minute , scoateti mazarea si telina si adaugati pastele . Fierbeti cat este nevoie pentru a obtine paste al dente .Puneti bucatile de telina intr-un vas impreuna cu laptele , smantana , sare , piper si nucsoara . Fierbeti impreuna 3 minute , apoi mixati compozitia .Aduceti sosul inapoi pe foc si infierbantati-l .



Serviti pastele scurse cu boabe de mazare , sos de telina si bucati de sunca de Parma .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste verzi cu sos de telina si mazare" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Panacris 1

14.11.2014, 16:45

Super colorate, super gustoase!

MotanLaOale 1

14.11.2014, 21:23

marcela1979 1

15.11.2014, 05:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu sos de smântână şi ciuperci