Pastrama de oaie la gratar

de liana_geicu in Oaie, 21 Noi 2009 | 11137 vizualizari

 

un gratar de toamna tocmai bun de savurat alaturi de cei dragi....

 

INGREDIENTE

  • pastrama de oaie
  • mujdei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de oaie la gratar:

Pastrama se subtiaza si se pune pe gratar (noi am pus-o si la desarat putin) dupa ce in prealabil a fost condimentata.


Se serveste calda cu mamaliga si cu un pahar de vin rosu!


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de oaie la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

ANCA 1

22.11.2009, 22:37

in frigidere..pe la lume asa e, se lasa la vanturat, aerisit...dar am auziot si varianta cu afumatul, tine de gust cred..

liana_geicu 1

22.11.2009, 23:46

noi nu am afumat-o, era deja pregatita, dar am mai adaugat niste condimente!

Krystyan Trendy 1

21.11.2013, 06:45

tare buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrama de berbecut