Pastrav a la Venitienne

de camelia75 in Pastrav, 16 Mai 2014 | 5586 vizualizari

 

Reteta am gasit-o pe blogul doamnei Laura Laurentiu . http://www.retetecalamama.ro/retete-culinare/peste-fructe-de-mare/pastrav-a-la-venitienne.html

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi eviscerati, curatati si bine uscati
  • 80 gr unt
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita piper
  • 1 ligurita rozmarin tocat
  • 1 lingurita cimbru tocat
  • 2-3 catei de usturoi tocati
  • 1 lingurita coaja de lamaie rasa
  • 2 liguri ulei de masline
  • pesmet
  • ulei
  • zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav a la Venitienne:

1.Amestecati untul cu sarea,piperul,coaja de lamaie,rozamarinul,cimbrul si usturoiul tocat pana obtineti un amestec omogen.


2.Umpleti interiorul pestilor cu amestecul de unt.


3.Asezati pestii intr-un vas si puneti peste ei zeama de lamaie si uleiul de masline.Dati la frigider pentru o ora.


4.Treceti pestii prin pesmet,apoi ii asezati pe gratarul cuptorului(preincalzit la 190 gr).Sub gratar puneti o tava acoperita cu hartie pentru copt.Lasati pestii in cuptor timp de 20 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav a la Venitienne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

16.05.2014, 22:34

Arata bine

Krystyan Trendy 1

17.05.2014, 12:34

ce frumos arata!

Mitinita 1

27.05.2014, 12:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza in forme de briose
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi împănați cu mușchi și cașcaval, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 21:54

Rulada bicolora cu dulceata de visine

ieri la 21:34

Papanasi a la TataZmeu

ieri la 20:36

RETETA RECOMANDATA
Pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai