Păstrăv cu cartofi si lamaie la cuptor

de Alina26 in Dulciuri, 5 Noi 2014 | 12321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pastrav de 1,5kg
  • 6-8 cartofi potriviti
  • 1/2 lamaie
  • 150g roșii chery sau 2 rosii mari
  • sare
  • piper
  • oregano
  • ulei de măsline
  • 1/2 pahar de vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Păstrăv cu cartofi si lamaie la cuptor:

Spalam pastravul, il curatam de solzi si intestine,il taiem in 6 bucati de peste.


Il asezam in tava unsa cu ulei de măsline, impreuna cu cartofi curatati si taiati rondele.Punem si rosiile taiate rondele.Presaram sare , piper și oregano.


Taiem felii lamaia si punem in tava.


Punem vinul si dam la cuptor, acoperit cu staniol timp de 20minute.Apoi fara staniol inca 10-15 minute pana se rumenește.


Pofta buna!!!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Păstrăv cu cartofi si lamaie la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

_Alina_ 1

06.11.2014, 11:17

dantes 1

06.11.2014, 11:38

Foarte bun!

Alina26 1

07.11.2014, 09:24

Va mulțumesc pentru aprecieri! !! ;-)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor in hartie de copt