Pastrav cu rosii deshidratate si capere

de Bucataras Medi in Peste, 19 Ian 2012 | 3899 vizualizari

 

Fani de peste va astept la masa!

 

INGREDIENTE

  • 3 pastravi
  • 3 linguri cu rosii deshidratate
  • 3 linguri cu capere
  • ulei de masline
  • 2 lamai
  • 3-4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 cana cu suc de rosii
  • 2-3 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • rosmarin uscat
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu rosii deshidratate si capere:

Se spala pestele, se usuca cu ajutorul unui prosop de hartie si se condimenteaza cu sare si piper atat pe exterior cat si in interior, dupa care stropim  cu zeama de la o  lamaie. In burta fiecarui peste punem cate o lingura de capere si una de rosii deshidratate (rosiile deshidratate le-am tinut cateva minute in apa rece). Drept tava eu am folosit un vas yena cu gratar.

Curatam cartofii si morcovii, ii spalam si apoi ii taiem (morcovul l-am taiat rondele iar cartofii in sferturi). Am uns vasul cu putin ulei si am asezat atat cartofii cat si morcovii. Am presarat putin rosmarin, am adaugat usturoiul zdrobit si am turnat o cana cu apa. Asezam gratarul iar pe gratar pestii si cateva rondele de lamaie. Dam la cuptor si cu 15 minute inainte de a fi totul gata turnam sosul de rosii si lasam ca acesta sa scada.

Cand pestele este frumos rumenit si bine facut scoatem vasul din cuptor si asezam pe cate o farfurie cate o bucata de peste si legume.Turnam sosul intr-o sosiera. Stropim atat pestele cat si legumele cu sos si asezonam cu patrunjel verde si gata......puteti servi

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu rosii deshidratate si capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Lorra 1

19.01.2012, 21:35

like, like, like

RuxyRux 1

19.01.2012, 21:40

Tu Medi esti specialista in prepararea pestelui

mamaieelena 1

19.01.2012, 22:49

am venit tarziu si nu mi-a mai ramas nimic

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pastrav somonat cu legume la cuptor