Pastrav in crusta de malai

de ala_oancea in Pastrav, 21 Dec 2009 | 9913 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de pastrav
  • faina, malai
  • sare, piper
  • Mamaliga:
  • 1 cana malai
  • 1 litru de apa
  • sare
  • Sos de marar si usturoi:
  • 50 gr unt
  • 2 linguri faina
  • 200 ml lapte
  • 4 catei de usturoi
  • marar tocat
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav in crusta de malai:

Se spala fileurile si se sterg cu un prosop de hartie. Se taie in bucati de trei degete de late, se dau prin faina, prin ouale batute si apoi prin malai. Se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta.

Pentru mamaliga, se pune apa la fiert, se adauga malaiul, se sareaza dupa gust si se amesteca mereu pana se ingroasa.

Pentru sos, se caleste in unt ustoroiul tocat, se adauga faina, se amesteca bine. Se toarna treptat laptele, amestecand mereu ca sa nu faca cocoloase. Se adauga mararul tocar, se condimenteaza.

Delicios !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav in crusta de malai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Adinuta 1

21.12.2009, 14:42

Ala, bun pestele! dar ai si niste fotografii incredibile imi plac mult, iti fac pofta

ala_oancea 1

23.12.2009, 11:41

Va multumesc frumos ! Mie mi-a placut tare mult gustul pastravului. Cu siguranta am sa mai cumpar si am sa pregatesc ceva bun

marcelas 1

14.03.2010, 19:08

Minunat Ala! Asa cum numai tu stii sa prepari.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort aniversar Skittles cu afine
  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu sos bechamel si ciuperci