Pastrav in folie la cuptor

de susu in Pastrav, 6 Feb 2010 | 43470 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • ulei de masline
  • condimente pentru peste
  • catei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav in folie la cuptor:

Se curata si spala pestele, eu l-am luat eviscerat. Se sterge cu un prosop, se unge cu ulei de masline pe toate partile si se condimenteaza: sare, piper, boia, condimente pentru peste, cimbru, fiecare cu ce doreste. L-am condimentat si in burtica si i-am introdus cativa catei de usturoi intregi. L-am lasat asa peste noapte si l-am pregatit a doua zi. Cu cat sta mai mult cu condimente cu atat e mai gustos.


Am uns folia de aluminiu cu ulei si am pus pestele. Am strans bine folia si am ridicat-o in sus sa nu pierdem bunatate de zeama. L-am bagat la cuptor pentru vreo 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav in folie la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

susu 1

10.02.2010, 15:22

Multumesc pentru sfat. Este binevenit

Bucataras Medi 1

12.02.2010, 23:13

nici eu nu stiam.......................!!!!!!.................binevenit intradevar.

dicarmencitta1957 1

24.02.2010, 21:55

Este o bunatate,mmmm ce apetisant este in tava.

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav salmonat cu legume si ciuperci la cuptor