Pastrav la cuptor

de lacrimioara in Pastrav, 26 Sep 2010 | 13222 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi,
  • sare,
  • boia,
  • rozmarin( condimente la alegere),
  • 1 lamaie,
  • usturoi,
  • ulei masline 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor:

pastraviI se spala se curata se sterg cu hartie de bucatarie de apa,


se condimenteaza se umplu cu feliI de lamaie ,usturoi taiat feli,


se ung cu boia si se pun in tava cu uleiuL de masline


se introduc la cuptor 40 minute la 200 grade.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

lacrimioara 1

29.09.2010, 00:46

mersi silvia

lacrimioara 1

29.09.2010, 00:47

da vero simplu si bun mersi

nadina73 1

29.09.2010, 01:26

unu e pt mine nu?super buni 5 f

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav somonat pe pat de sare la cuptor cu orez salbatic