Pastrav la cuptor

de lacrimioara in Pastrav, 26 Sep 2010 | 14268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi,
  • sare,
  • boia,
  • rozmarin( condimente la alegere),
  • 1 lamaie,
  • usturoi,
  • ulei masline 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor:

pastraviI se spala se curata se sterg cu hartie de bucatarie de apa,


se condimenteaza se umplu cu feliI de lamaie ,usturoi taiat feli,


se ung cu boia si se pun in tava cu uleiuL de masline


se introduc la cuptor 40 minute la 200 grade.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

lacrimioara 1

29.09.2010, 00:46

mersi silvia

lacrimioara 1

29.09.2010, 00:47

da vero simplu si bun mersi

nadina73 1

29.09.2010, 01:26

unu e pt mine nu?super buni 5 f

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu sos bechamel si ciuperci