Pastrav la cuptor cu sos de usturoi

de adnia in Pastrav, 24 Ian 2013 | 9187 vizualizari

 

Am intrat in criza de timp...si apoi intru in alta...si tot asa.
Deci, e timpul mancarurilor extrem de rapide si cu efort putin, dar si gustos, nu?

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • 2 lamai
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 iaurt cremos mic
  • sare, piper
  • cateva frunzulite de busuioc si menta
  • patrunjel tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor cu sos de usturoi:

Asadar, am decongelat 2 pastravi, pe care i-am sarat, piperat si stropit cu zeama de lamaie si i-am asezat pe gratarul cuptorului, cu o tava plina cu apa dedesubt. Am dat la foc mic, lasand pastravul sa se gateasca lent.

Cat timp pestele s-a copt incet in cuptor, am pregatit sosul: am strivit 3 catei de usturoi, am frecat bine cu sare si 1 lingurita ulei de masline, am adaugat un iaurt cremos, cateva frunzulite de busuioc, menta si patrunjel. Am servit pestele cu acest sos si decor de lamaie.

Enjoy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pastrav la cuptor cu sos de usturoi-0
Pastrav la cuptor cu sos de usturoi-1

COMENTARII (16)

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

24.01.2013, 16:11

plaaaace

Bunica

Bunica 1

24.01.2013, 19:03

aici este de mine

adnia

adnia 1

24.01.2013, 21:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!