Pastrav la cuptor - in haine

de anca_rm in Pastrav, 5 Mar 2014 | 4960 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •   4 pastravi
  •  o lamaie
  •  12 buc rosii cherii
  •  sare
  •  piper
  • fasiii de ardei rosu si galben - optional
  •  ulei masline
  •  5 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor - in haine:

Pastravul curatat si spalat bine il condimentam cu sare si piper , zeama de lamaie si il lasam cam 20 minute asa ( pestele trebuie sarat bine , dar nu il vom lasa mult deoarece sarea scoate apa din el ) .


In acest tim pregatim folie de aluminiu (cate bucati de peste avem ) taiem o lamaie in felii subtiri , si ardeiul pe lungime . Mai facem un mujdei lejer din 5 catei de usturoi cu putina sare si 50 ml apa .


Pe fiecare folie vom aseza cate un peste , in mijloc punem bucati de lamaie .iar deasupra rosii , ardei ,cateva picaturi de ulei de masline si una doua linguri din mujdei. Strangem folia in asa fel incat sa nu iasa sucul lasat de peste dar lasam deasupra o deschizatura ca sa iasa aburii .


Punem intr-o tava si dam la cuptor cam 20 minute la 180 grade .


Se poate servi cu zeama de lamaie sau mujdei si cartofi natur , sau cu orez .


Eu va doresc Pofta Mare !!!!!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor - in haine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

anca_rm 1

06.03.2014, 09:34

multumesc tuturor pentru apreciere

_Alina_ 1

06.03.2014, 11:37

laura_n 1

07.03.2014, 14:37

biig like!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor