Pastrav la cuptor - in haine

de anca_rm in Pastrav, 5 Mar 2014 | 5380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •   4 pastravi
  •  o lamaie
  •  12 buc rosii cherii
  •  sare
  •  piper
  • fasiii de ardei rosu si galben - optional
  •  ulei masline
  •  5 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor - in haine:

Pastravul curatat si spalat bine il condimentam cu sare si piper , zeama de lamaie si il lasam cam 20 minute asa ( pestele trebuie sarat bine , dar nu il vom lasa mult deoarece sarea scoate apa din el ) .


In acest tim pregatim folie de aluminiu (cate bucati de peste avem ) taiem o lamaie in felii subtiri , si ardeiul pe lungime . Mai facem un mujdei lejer din 5 catei de usturoi cu putina sare si 50 ml apa .


Pe fiecare folie vom aseza cate un peste , in mijloc punem bucati de lamaie .iar deasupra rosii , ardei ,cateva picaturi de ulei de masline si una doua linguri din mujdei. Strangem folia in asa fel incat sa nu iasa sucul lasat de peste dar lasam deasupra o deschizatura ca sa iasa aburii .


Punem intr-o tava si dam la cuptor cam 20 minute la 180 grade .


Se poate servi cu zeama de lamaie sau mujdei si cartofi natur , sau cu orez .


Eu va doresc Pofta Mare !!!!!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor - in haine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

anca_rm 1

06.03.2014, 09:34

multumesc tuturor pentru apreciere

_Alina_ 1

06.03.2014, 11:37

laura_n 1

07.03.2014, 14:37

biig like!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastravi la cuptor cu doua umpluturi