Pastrav mentolat

de ianculubita in Pastrav, 23 Apr 2012 | 1640 vizualizari

 

In primul rand un sincer LA MULTI ANI,tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor cu nume de Sfant Gheorghe(nu va cunosc pe fiecare),cu sanatate si impliniri!!!
Azi va servesc un peste mentolat foarte delicios.

 

INGREDIENTE

  • 1kg de pastrav
  • 5linguri ulei de masline
  • 1mana de menta verde
  • SALATA
  • 100g orez cu bobul lung
  • 1cana supa de legume
  • 1grepfrut mare
  • 1/2ardei colorat
  • menta sipatrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav mentolat:

Orezul spalat se pune la fiert in supa;se scoate miezul de la grepfrut,se desface in bucati apoi taiate in cuburi;intr-un bol se amesteca toate ingredientele pentru salata,inclusiv zeama care s-a scurs de la curatatul fructului si se da deoparte;pestele curatat,spalat,crestat pe ambele parti,uns cu ulei in interior si exterior,condimentat cu piper,se introduce in interior 1-2 fire de menta dupa care se pune pe gril cateva minute pana se patrunde si se serveste cu salata alaturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav mentolat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (14)

Sim0na 1

24.04.2012, 19:47

Interesanta combinatie...

mamaieelena 1

13.05.2012, 14:55

foarte bine arata

mihaelar63 1

14.05.2012, 17:41

Prezenta la peste

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
O masa cu pastrav