Pastrav mentolat

de ianculubita in Pastrav, 23 Apr 2012 | 1806 vizualizari

 

In primul rand un sincer LA MULTI ANI,tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor cu nume de Sfant Gheorghe(nu va cunosc pe fiecare),cu sanatate si impliniri!!!
Azi va servesc un peste mentolat foarte delicios.

 

INGREDIENTE

  • 1kg de pastrav
  • 5linguri ulei de masline
  • 1mana de menta verde
  • SALATA
  • 100g orez cu bobul lung
  • 1cana supa de legume
  • 1grepfrut mare
  • 1/2ardei colorat
  • menta sipatrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav mentolat:

Orezul spalat se pune la fiert in supa;se scoate miezul de la grepfrut,se desface in bucati apoi taiate in cuburi;intr-un bol se amesteca toate ingredientele pentru salata,inclusiv zeama care s-a scurs de la curatatul fructului si se da deoparte;pestele curatat,spalat,crestat pe ambele parti,uns cu ulei in interior si exterior,condimentat cu piper,se introduce in interior 1-2 fire de menta dupa care se pune pe gril cateva minute pana se patrunde si se serveste cu salata alaturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav mentolat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Sim0na 1

24.04.2012, 19:47

Interesanta combinatie...

mamaieelena 1

13.05.2012, 14:55

foarte bine arata

mihaelar63 1

14.05.2012, 17:41

Prezenta la peste

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Linzer cu mere

ieri la 20:45

Supa rece de Roșii  - Salmorejo (Andaluzia)

pe 22.09 la 22:00

Midii/Scoici cu ciuperci si smantana

pe 22.09 la 21:52

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la gratar