Pastrav prajit

de Criss in Pastrav, 4 Ian 2011 | 5124 vizualizari

 

Imi place pestele, iar pastravul e preferatul meu. Am incercat si varianta la cuptor, insa raman la parerea ca cel mai bun e pestele prajit. (chiar daca nu cel mai sanatos).

 

INGREDIENTE

  • -pastravi
  • -sare, piper
  • -faina alba
  • -ulei pentru prajit
  • -lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav prajit:

Pastravii se curata, se spala, eu ii prefer fara cap, chiar daca da bine pestele intreg, mie drept sa spun nu-mi place sa-i vad cu cap. :) Se sareaza, pipereaza, daca va place puteti pune si ierburi aromate, se dau prin faina alba si se prajesc in ulei incins. Se servesc cu cartofi prajiti, natur, orez, legume, ce va place. Si neaparat cu lamaie. ;)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

lilik 1

04.01.2011, 15:16

Criss 1

04.01.2011, 15:45

Merci Ligia, Lilik.

farofias 1

17.02.2011, 17:39

pastrav?la gratar cu o mamaliguta si o saramura ...un deliciu!!!o sa incerc si prajit.Oricum este cel mai bun peste!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor in vin alb cu garnitura de legume