Pastrav prajit cu cartofi si dovlecel umplut cu ciuperci

de MIUTA in Pastrav, 6 Aug 2011 | 3293 vizualizari

 

Deoarece astazi este dezlegare la peste am pregatit o reteta cu pastrav.Pastrav prajit cu cartofi si dovlecel umplut cu ciuperci.Este o mancare delicioasa si v-o recomand cu drag tuturor.

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati pastrav
  • un dovlecel
  • 3 cartofi
  • o ceapa
  • un gogosar
  • 500 gr ciuperci champignons
  • ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 6 catei de usturoi
  • condiment pentru peste
  • faina
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav prajit cu cartofi si dovlecel umplut cu ciuperci:

Pentru ca azi este dezlegare la peste am pregatit o reteta cu pastrav. Pastrav prajit cu cartofi si dovlecel umplut cu ciuperci.


Pentru inceput se pun cartofii la fiert in apa cu sare.


Intr-o cratita se caleste in ulei ceapa si gogosarul taiate cubulete fin.


Se adauga ciupercile curatate,spalate si taiate cubulete marunt.


Se adauga sare,piper si patrunjel verde.


Se lasa pe foc mic sa fiarba pana scade apa lasata de ciuperci.


Dovlecelul se curata de coaja se da cu putina sare si se lasa deoparte.


Pestele se curata se spala si se sterge cu un prosop de hartie. E un delicios peste prajit


Se condimenteaza cu sare,piper,2 catei de usturoi pisati si condiment pentru peste.


Se acopera cu o folie si se da la frigider pentru 30-40 minute.


Cand ciupercile sunt gata se dau la racit.


Cartofii fierti cca 20 minute se curata de coaja,se scobesc in interior si se umplu cu compozitia de ciuperci.La fel procedam si cu dovlecelul,il umplem cu compozitia de ciuperci.


Asezam intr-o tava in care am pus ulei,cartofii si dovleceii umpluti cu ciuperci.


Se da la cuptor la foc potrivit spre mare cca 60 minute.


Din restul de usturoi pregatim un mujdei(maioneza) cu sare si ulei iar la sfarsit sa fie pufos adaugam 5-6 linguri de apa minerala.


Dam pestele prin faina amestecata cu sare dupa gust si il prajim in ulei la foc potrivit.


Servim pestele alaturi de dovleceii si cartofii umpluti.


Se orneaza cu felii de lamaie si se stropesc cu mujdei de usturoi.


Pofta buna!


Reteta de Pastrav prajit cu cartofi si dovlecel umplut cu ciuperci este delicioasa si v-o recomand cu drag tuturor pentru a o prepara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit cu cartofi si dovlecel umplut cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mena29 1

08.08.2011, 12:26

Ce bun!

Bunica 1

09.08.2011, 14:27

gina37 1

15.09.2011, 12:27

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu migdale