Pastravul cu ochii negrii

de mihaelar63 in Pastrav, 3 Iul 2010 | 2266 vizualizari

 

chiar nu stiam cum sa numesc acest preparat , cu dedicatie speciala pentru Adinacarla care este o mare iubitoare de masline .

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi [ 600 gr ]
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • faina malai 
  • ulei
  • cateva frunze de salvie
  • 400 gr cartofi noi
  • 50 gr unt
  • patrunjel verde
  • ardei iute
  • ardei rosu
  • 2 masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastravul cu ochii negrii:

  1. pastravul se sareaza se piperea za se stropeste cu zeama de lamaie , se umple cu frunzulitele de salvie se da prin faina de malai si se prajeste in ulei incins .
  2. pentru garnitura cartofii se curata se spala si se fierb in apa cu sare si o parte din patrunjel , se scurg de apa si se amesteca cu unt si verdeata .
  3. se serveste decorat cu lamaie si ardei si cel mai important , personalizati-l punand ochi format din maslina !!!
 

TIPS-URI

1

pastravul nu va mai fi lunecos - lipicios daca il spalat cu apa cu otet sau il stropiti cu lamaie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastravul cu ochii negrii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Bunica 1

14.07.2010, 18:01

Cu sau fara garnitura este forte bun !

epurasha2bb 1

14.07.2010, 18:23

mihaela esti mortala! super bun acest peste cu ochi negri!

epurasha2bb 1

14.07.2010, 18:26

gaby lasadraga ochi albastri, nu stii vorba aia ; ochii-albastrii, c...ru broastii, ochii negri si caprui fura inima oricui

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L