Pastravul cu ochii negrii

de mihaelar63 in Pastrav, 3 Iul 2010 | 2452 vizualizari

 

chiar nu stiam cum sa numesc acest preparat , cu dedicatie speciala pentru Adinacarla care este o mare iubitoare de masline .

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi [ 600 gr ]
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • faina malai 
  • ulei
  • cateva frunze de salvie
  • 400 gr cartofi noi
  • 50 gr unt
  • patrunjel verde
  • ardei iute
  • ardei rosu
  • 2 masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastravul cu ochii negrii:


  1. pastravul se sareaza se piperea za se stropeste cu zeama de lamaie , se umple cu frunzulitele de salvie se da prin faina de malai si se prajeste in ulei incins .

  2. pentru garnitura cartofii se curata se spala si se fierb in apa cu sare si o parte din patrunjel , se scurg de apa si se amesteca cu unt si verdeata .

  3. se serveste decorat cu lamaie si ardei si cel mai important , personalizati-l punand ochi format din maslina !!!

 

TIPS-URI

1

pastravul nu va mai fi lunecos - lipicios daca il spalat cu apa cu otet sau il stropiti cu lamaie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastravul cu ochii negrii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Bunica 1

14.07.2010, 18:01

Cu sau fara garnitura este forte bun !

epurasha2bb 1

14.07.2010, 18:23

mihaela esti mortala! super bun acest peste cu ochi negri!

epurasha2bb 1

14.07.2010, 18:26

gaby lasadraga ochi albastri, nu stii vorba aia ; ochii-albastrii, c...ru broastii, ochii negri si caprui fura inima oricui

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor