Pate din ficat de porc

de ionela2682 in Ficat, 10 Iun 2011 | 17988 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficat de porc
  • 2 cepe
  • 100 g unt
  • 100 ml vin rosu
  • sare,piper,cimbru
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2-3 lg smantana grasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate din ficat de porc:

-ceapa se pune la calit in putin ulei


-se adauga ficatul si vinul,se tine pana se rumeneste putin


-se adauga untul si usturoiul tocat,,se sareaza si pipereaza ,se adauga cimbrul,se mai tine inca vre-o cateva minute pe foc,amestecand continuu,se opreste focul si se lasa sa se racoreasca putin


-dupa ce s-a racorit putin ficatul se baga in blender,se mixeaza pana se obtine o pasta fina,se adauga smantana si se mai amesteca putin pana ce pateul este omogen


-se toarna intr-o casoleta si se da la rece pana se intareste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pate din ficat de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

MotanLaOale 1

14.06.2011, 10:50

mihaelar63 1

16.06.2011, 07:26

Ce dragut ai prezentat
Eu cred ca nu as avea rabdare la tartine
Imi place mult pateul de ficat facut in casa

iubitik 1

16.07.2011, 15:36

mai salvat am gasit retete doar de pui si curcan dar acum o sa il fac de ficat de porc pt ca asta am deja am apa in gura ,multumesc pt reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc prajit