Pate din pastrav afumat

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 2 Dec 2015 | 850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 125 grame crema de branza
  • 2-3 lingurite hrean conservat
  • 1 lamaie
  • 1 legatura mica de chives proaspat
  • sare/piper
  • 125 grame pastrav afumat
  • ulei de rapita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate din pastrav afumat:

Se amesteca crema de branza cu hrenul, coaja de lamaie si sucul de la 1/2 lamaie. Se incorporeaza mare parte din cantitatea de chives tocat si se adauga sare si piper.


Se rupe pastravul in fasii, indepartand oasele si pielea, daca este nevoie si se adauga peste mixul de branza. Se amesteca usor cu o spatula, avand grija ca bucatile de peste sa ramana intregi. Se transfera intr-un vas pentru servit si se orneaza cu chives.


Se pastreaza la frigider pana in moemntul servirii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pate din pastrav afumat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 28 %
499.99 lei
359.99 lei

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (10)

Gicuta69 1

03.12.2015, 08:32

Delicios!

Satisfyyourcravings 1

05.12.2015, 16:07

Xandrinne 1

06.12.2015, 08:59

Imi place mult ideea!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rapida cu capsuni

de oanapl 5

ieri la 23:39

Taci si inghite

de oanapl 5

ieri la 23:31

Aperitiv placinta cu branza sarata

de GeorgiG 5

ieri la 22:07

Macrou la gratar

de Lau 9

ieri la 21:32

RETETA RECOMANDATA
Quesadilla cu sos de merisoare, carne de curcan si Camembert