Pateuri cu piept de pui si caș

de Alina26 in Dulciuri, 18 Dec 2014 | 836 vizualizari

 

Mulțumesc mult pentru reteta Rocsi....sunt foarte gustoase....si i-au placu si sotului.Cu siguranță am sa mai fac.Am modificat putin reteta...in sensul ca nu am lasat carnea crudă cum a facut Rocsi. ..eu am tocat-o si am calit-o putin.Sper sa nu se supere.

 

INGREDIENTE

  • 600g foi etaj dreptunghiular
  • 500g piept de pui
  • 2 lg ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • 300g caș proaspat
  • 2-3 lg smântână
  • 1 lg parmezan ras
  • 2-3 fire mărar
  • 2-3 fire de pătrunjel
  • 1 ou pt uns
  • susan (sau mac)
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu piept de pui si caș:

Spalam carnea si o dam pe masina de tocat.


Incingem uleiul si punem carne , potrivim de sare si piper si lasam pana scade toata zeama si sa se prajeasca putin.


Separat intr-un bol, dam pe razatoare casul, adaugam smântână, tocam verdeață, ou si amestecam bine. Adaugam si carnea, potrivim de sare si piper.


Incingem cuptorul la 180°.


Intindem aluatul pe masa de lucru taiem patratele , punem cate o lingura din compoziție, le inchidem cu ajutorul unui furculițe și le punem intr-o tava cu hârtie de copt.


Le ungem cu oul bătut bine si presaram cu susan (sau mac).


Dam la cuptor pentru 30 de minute pana devin aurii.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu piept de pui si caș" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Alina26 1

18.12.2014, 14:28

Rocsi 1

18.12.2014, 21:21

Ce bune. Ma bucur enorm ca v-au placut

Alina26 1

19.12.2014, 08:51

Mulțumesc Rocsi! !!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu crema de vanilie