Peanut butter macaroons

de RuxyRux in Prajituri, 24 Noi 2010 | 4664 vizualizari

 

Prajiturele cu gust intens de alune , aromate cu lichior de alune si infasurate din plin in zahar pudra. Excelente!

 

INGREDIENTE

  • 1 albus de ou
  • 400 gr unt de alune
  • 55 gr zahar pudra si inca ceva pentru decor
  • 1/4 esenta alune( puteti inlocui cu vanilie, migdale)
  • 1 lingura plina de lichior de alune
  • 1 lingurita de coaja de lamaie  
Portii: 36
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peanut butter macaroons:

1. Pregatiti  foaia de pergament pentru copt.

2. Amestecati pasta de alune cu albusul de ou putin batut, adaugati zaharul pudra si esenta si framantati o pasta cremoasa.

3. Adaugati coaja de lamaie, lichiorul, mai amestecati inca 30 de secunde.

4. Umpleti foaia pergament cu o mana generoasa de zahar pudra.

Impartiti aluatul in doua si dati forma unui sul fiecarei bucati cu lungimea de aprox. 20 cm.

5. Taiati fiecare bucata in bucatele micute aproximativ egale.

6. Asigurati-va ca fiecare prajiturica e trecuta bine prin zaharul pudra.

7.Lasati-le la odihnit 30 de minute.

8. Incalziti cuptorul la 180 grade si coaceti maxim 15 minute

9. Lasati prajiturelele la racit pe un gratar si serviti-le cu bucurie!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peanut butter macaroons" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

25.11.2010, 10:19

RuxyRux 1

25.11.2010, 10:27

Rocsiiii...te invit cu drag!

corina241 1

25.11.2010, 23:44

de astea nu am auzit,dar trebuie sa fie bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola

ieri la 16:47

Supă cremă de morcovi cu gorgonzola picantă

ieri la 13:40

Crostini cu gorgonzola și roșii cherry

ieri la 10:51

Pizza cu ciuperci și gorgonzola

pe 11.06 la 14:49

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Monica"