Penne cu brocoli

de mimmi in Penne, 11 Apr 2013 | 1972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet paste penne
  • 1 brocoli
  • 1 bucata piept de pui-calit sau gatit pe gratar.
  • 2 cutii branza de vaci - cu ceapa verde si/sau ardei gras
  • sare,piper
  • parmesan
  • 1 lingura unt
pt sos
  • 2 linguri faina
  • 3-4 linguri lapte
  • putin unt sau ulei pt uns tava
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu brocoli:

Fierbem pastele in apa cu sare si le strecuram.
Intr-un alt vas punem apa cu sare la fiert,cand incepe sa fiarba adaugam buchetele de brocoli pe care le lasam sa dea un clocot si le strecuram.
Topim untul intr-o cratita,intr-un bol amestecam faina cu laptele iar dupa ce s-a topit untul adugam ingrosala si amestecam pana se ingroasa.
Peste sosul de mai sus adaugam pieptul de pui taiat cubulete/fasii,branzica de vaci,pastele,sare si piper dupa gust .
Intr-o forma de yena,unsa cu unt sau ulei,punem un strat de paste cu sos,un strat de brocoli,un strat de paste si inca unul de brocoli.
Adaugam parmesan si dam tava la cuptor pentru cca 45 de minute.

Primele 20 de minute,lasam tava cu folie de aluminiu dupa care luam jos folia si mai lasam tava la cuptor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu brocoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

gaby_gabytza 1

11.04.2013, 19:06

super ideea

Bya Ralu 1

11.04.2013, 19:31

bun

Rocsi 1

11.04.2013, 22:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Penne cu dovlecei si busuioc