Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare.
Intre timp, se indeparteaza partea lemnoasa a sparanghelului (2-3 cm de la baza), apoi se taie in bucati nu foarte mici. Dovlecelul se taie cuburi.
Se incalzeste putin ulei de masline intr-un wok mare si se adauga sparanghelul si dovlecelul. Se calesc la foc mare cateva minute.
Se scurg pastele de apa, pastrand 1/2 cana din apa in care au fiert. Se amesteca cu pesto, se adauga legumele sotate si o parte din parmezanul ras. Se amesteca bine, adaugand apa in care au fiert pastele, daca este nevoie, pentru a obtine o consistenta cremoasa, sare si piper dupa gust.
Se serveste imediat cu parmezanul ramas, busuioc proaspat si fulgi de chili.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult