Penne in stil Tapani by Jamie Oliver

de Satisfyyourcravings in Penne, 6 Iun 2015 | 3021 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame penne din faina integrala
  • 40 grame Parmezan
  • 2 catei usturoi
  • 1-2 ardei iuti proaspeti
  • 50 grame busuioc proaspat
  • 4 file ansoa
  • 450 grame rosii cat mai culorate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne in stil Tapani by Jamie Oliver:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa sarata. 

Intr-un robot de bucatarie se adauga parmezanul, usturoiul, ardeii iuti si se transforma totul intr-o pasta omogena. 

Se adauga 35-40 grame de busuioc, ansoa si doua treimi din cantitatea de rosii peste mixul din robot. Se transforma totul in pasta si se adauga 1 lingura de ulei de masline, amestecand continuu. 

Restul rosiile se taie in 2. 

Se amesteca pastele scurse cu mixul obtinut anterior si se mai adauga putin din apa in care au fiert pastele, pentru a obtine un sos matasos.

Se rastoarna intr-un platou pentru servit, se orneaza cu rosii, frunze de busuioc si fasii lungi de parmezan. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne in stil Tapani by Jamie Oliver" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Penne cu pesto alla genovese