Penne Viena

de Larra in Penne, 31 Mai 2014 | 2446 vizualizari

 

Ceva bun fara sare si piper :)

 

INGREDIENTE

  • 400g penne
  • 200g ciuperci
  • 200 g kaizer
  • 200 g carnati subtiri semi-afumati
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingura smantana
  • 200 ml apa
  • Cimbru,busuioc,usturoi granulat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne Viena:


  • Punem pennele la fiert 10 min in apa cu sare

  • Spalam ciuperciule si le curatam

  • Taiem kaizerul in cubulete mici

  • La fel procedam si cu carnatii si ciupercile

  • Punem la calit ciupercile 5 min dupa care adaugam carnatii si mai calim inca 5 minute ,dupa care adaugam kaizerul si la fel mai calim 10 min

  • Apoi adaugam apa si bulionul amestecat cu smantana si lasam sa fiarba pana se ingroasa sosul putin... Peste care adaugam putin cimbru,busuioc si putin usturoi granulat

  • Punem peste sos pennele si gata



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne Viena" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Penne cu branza si smantana