Pepene galben cu burata

de Catalina L in Salate, 9 Oct 2016 | 844 vizualizari

 

O reteta delicioasa cu 3 produse de exceptie: branza burata, otet balsamic de Modena si pepene galben (melon). Viva Italia ! 
Burrata este o branza proaspata preparata intr-un mod absolut unic.
De fapt, este un invelis de branza tip mozzarella cu o inima de smantana, amestec cunoscut in italiana ca “pasta filata”.
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/09/pepene-galben-cu-burata.html
 

 

INGREDIENTE

  • 1 pepene galben
  • 1 burrata (200 g)
  • piper proaspat macinat
  • otet balsamique de Modena
  • busuioc proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pepene galben cu burata:

Taiati penele galben in 2 si goliti-l de seminte.


Taiati branza burata in 2 si umpleti cu fiecare parte jumatatile de melon.


Varsati deasupra 1-2 linguri de otet balsamic si presarati piper prospat macinat.


Decorati cu foi de busuioc proaspete si serviti imediat.


Pofta Buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pepene galben cu burata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mirela0911 1

10.10.2016, 08:31

Interesant!

anca_rm 1

10.10.2016, 09:19

mihaelar63 1

11.10.2016, 08:38

O gustare sanatoasa plina de arome

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Salata de ciuperci, cascaval, sunca si muraturi....