Perisoare de curcan

de Dana Cristea - pusikmea in Supe/Ciorbe, 23 Ian 2011 | 2758 vizualizari

 

o ciorbita delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de curcan
  • 2-3 linguri de orez
  • 1 ou
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • o radacina de patrunjel
  • o felie telina
  • arei rosu
  • ardei verde
  • patrunjel
  • sare
  • piepr
  • boia
  • cimbru
  • nucsoara
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare de curcan:

Spalam legumele.


Apoi le taiem cubulete mici.


Intr-o oala punem apa cu sare, dupa ce apa a dat in clocot adaugam legumele si orezul.


Cand legumele s-a inmuiat pregatim perisoarele:

Amestecam carnea cu oul si condimentele, dupa care cu mana umeda formam perisoarele pe care le vom pune in oala cu legume dand focul mic.


Lasam sa fiarba impreuna.


La sfarsit adaugam sare si zeama de lamaie dupa gust.


Asezonam cu patrunjel tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Dana Cristea - pusikmea 1

23.01.2011, 19:19

multumesc fetelor

corina241 1

23.01.2011, 19:21

cate mingiiii ar zice micuta mea

MotanLaOale 1

24.01.2011, 12:05

buna buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!