Perisoare de pui in sos rosu

de epurasha2bb in Pui, 9 Aug 2010 | 3320 vizualizari

 

tot din retetele vechi

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • 1 ou
  • 1 ceapa mare si una mica
  • sare, piper
  • verdeata
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 /2 borcan rosii in bulion
  • 1 frunza de dafin
  • 2 felii de paine
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare de pui in sos rosu:

Se curata si se toaca marunt cepele.Cea mare se foloseste la sosul de rosii iar cea mica se va folosi la perisoare.


Sosul se face calind ceapa mare tocata marunt, morcovul ras si ardeiul tocat marunt in putin ulei.Se adauga apoi rosiile in bulion tocate marunt si cu multa zeama.Se mai adauga sare si piper si fruna de dafin.


Intr-un castron nemetalic mixam pieptul d epui cu putina verdeata si cu feliile de paine.Adaugam si ceapa tocata marunt dar nu mixata fiindca devine prea apoasa.Se mai adauga sare si piper si oul batut.Se fac mici gogoloaie ce se vor fierbe in putina fiertura de legume si apoi se mai tin putin si in sosul de rosii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de pui in sos rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

jolygina 1

10.08.2010, 21:58

nu am mancat trebuie sa incerc si eu

onuta 1

10.08.2010, 22:49

ma poftesc si eu la masa. arata prea bine.

Corinuta 1

11.08.2010, 00:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la cuptor si dressing de smantana