Peste cu amestec de lamaie, piper si menta

de Ina in Peste, 25 Ian 2012 | 2115 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg peste ( preferabil fara oase )
  • o cana de malai
  • 2 linguri cu faina
  • condiment pentru peste Kotanyi - Nouvelle Cousine ( cu coaja de lamaie, piper si menta )
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu amestec de lamaie, piper si menta:

Dupa ce curatam pestele, il portionam in felii de grosimea unui deget. Presaram uniform o parte din amestecul de condimente pentru peste ( cu coaja de lamaie, piper si menta ) si lasam sa patrunda in carne aromele, cca. 10- 15 minute.


Intr-un vas amestecam malaiul cu 2 linguri de faina si o lingura din condimentul pentru peste . Luam fiecare felie de peste si o tavalim in amestecul de malai, apoi o prajim in ulei incins pana ce malaiul formeaza o crusta crocanta, aurie.


Servim cald sau rece, cu bucati de lamaie sau helas.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu amestec de lamaie, piper si menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Ina 1

26.01.2012, 10:07

Motanel

Ina 1

26.01.2012, 10:07

gurita

jolygina 1

29.01.2012, 12:18

vai ce bunatate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Peste avat cu cartofi- la cuptor