Peste cu cartofi si fistic

de alba_zori in Peste, 7 Noi 2012 | 803 vizualizari

 

Direct de la pescar,un peste proaspat,peste persian,o felie mare si niste cartofi ca garnitura este sanatos pentru cina,mie imi place foarte mult pentru ca are o carnita alba moale si fara oase daca e curatat bine de pescar,eu nu am gasit nici un osisor,deci sunt multumita,sper sa va placa si voua!

 

INGREDIENTE

  • o felie de peste
  • ulei de masline
  • o ceapa mica
  • sare,piper
  • 5 cartofi,foi de dafin
  • leustean
  • vin alb
  • masline,prune uscate
  • afine rosii uscate
  • rosii,sos de rosii
  • fistic macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu cartofi si fistic:

Am pregatit o cratita marisoara cu ulei de masline, am pus cartofii la rozolit cu o ceapa mica taiata marunt, apoi am adaugat apa fiarta cat cuprinde impreuna cu vinul alb, am adaugat si foile de dafin, leusteanul si am lasat cu capacul intre deschis pana s-au fiert cartofii, apoi am pus afinele, prunele, maslinele, rosiile si sosul de rosii, felia de peste deasupra, am sarat, piperat si adaugat niste fistic macinat deasupra. Asa am lasat 15 minute si am luat la o parte de pe foc 2 minute pana s-a odihnit si am pus in farfurii.


Am servit cu pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu cartofi si fistic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

adry88 1

08.11.2012, 14:57

gustos

Sim0na 1

08.11.2012, 18:34

Interesanta reteta!

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 15:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Peste cod (bacalhau) cu cartofi prajiti la cuptor