Peste cu fructe de mare

de nico15 in Salau, 29 Noi 2010 | 2596 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet de coctail de fructe de mare(caracatita, calamar, surimi)
  • 1 file de salau
  • condimente pentru peste
  • sare,
  • piper,
  • boia
  • 2 catei de usturoi
  • 30 g de capere
  • 100 ml de vin rosu
  • sos de stridii - cateva picaturi deoarece este foarte sarat
  • 1 frunza de dafin
  • un praf de rosii uscate de la Kamis
  • folie de aluminiu
  • 1-2 feli de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu fructe de mare:

Se asezoneaza fileul de salau si se unge in prealabil cu ulei de masline, de jur imprejur se pun fructele de mare(care sunt prefierte), se sareaza, pipereaza, se adauga cateii de usturoi taiati fin, se pun caperele. Se stropeste cu vin, se pune un praf de rosii si putina boia dulce/picanta dupa gustul fiecaruia. Se stropeste cu vin si se adauga pe peste cele doua rondele de lamaie si se picura cateva picaturi de sos de stridii.


Se face o barcuta din aluminiu, se infasoara totul in acesta, se pune intr-o tava unsa in prealabil cu ulei si se da la cuptor 15 minute. Se scoate dupa aceasta perioada si se verifica daca este gata se desface barcuta si se va servi direct din aceasta. Un deliciu.


Pofta Buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

30.11.2010, 09:19

giuliana 1

30.11.2010, 09:39

aziz 1

30.11.2010, 13:31

valeuuu vreau si eu un surimi mic

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Salau bonne femme