Peste cu legume inabusite

de marcela1979 in Peste, 27 Feb 2013 | 3895 vizualizari

 

Sanatos si gustos

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati file de merlucius
  • o punga legume mexicane 400 gr
  • 1 buc brocoli
  • sare,piper
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu legume inabusite:

Pestele se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie se pune o lingura de ulei de masline, se aseaza pestele si se pun si 100 ml apa. Se pune pe foc la foc mic si se acopera cu un capac si se lasa sa se inabuse.

Intre timp intr-o alta tigaie se pune 1 lingura de ulei ,se adauga legumele mexicane si se pune o cana de apa ,se acopera cu un capac si se lasa la inabusit. Cand legumele sunt aproape gata se pune brocoli rupt in buchetele si se mai lasa sa se inabuse si brocoli.

Cand sunt gata toate se serveste cald pestele cu legume. Cine vrea poate sa si puna si zeama de lamaie peste peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu legume inabusite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Macrou pe pat de legume