Peste cu mustar si legume

de ianculubita in Peste, 25 Mar 2013 | 1313 vizualizari

 

Cu ceva timp in urma au venit in vizita niste prieteni care traiesc in Australia si m-au rugat sa le fac peste;ei bine,le-am facut ca la un moment dat m-au intrebat cate feluri am facut!!!
Desertul nu l-am facut cu peste dar ma gandesc eu si la un desert cu peste.......
Am inceput cu binecunoscutul bors de peste(aveti reteta aici),apoi ce urmeaza.....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de peste bucati sau fileuri(de preferinta alb,eu am avut somn)
  • 2 linguri mustar frantuzesc(cu boabe)
  • 2 portocale
  • 2 lingurite cu miere
  • 500 g cartofi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 punga mica cu mazare congelata
  • 3 linguri ulei de masline
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu mustar si legume:

Intr-un bol facem o marinada cu mustar, miere, sucul de portocala si putina coaja rasa, apoi punem pestele intorcandu-l din cand in cand;


In tava punem cartofii fierti pe jumatate si taiati in sferturi, mazarea, ardeii taiati suvite, usturoiul pisat, ulei, sare, piper, amestecam totul. Deasupra punem pestele cu tot cu marinada si lasam la cuptor 30 minute.


Se serveste imediat.

 

TIPS-URI

1

pestele la marinat se tine 30 minute dar daca avem timp se poate lasa peste noapte la frigider

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu mustar si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

laura_n 1

25.03.2013, 17:47

))inseamna ca i-ai saturat
fooarte gustos!

Rocsi 1

25.03.2013, 19:51

ianculubita 1

26.03.2013, 09:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor