Peste cu sos de rosii

de ella 87 in Crap / Caras, 9 Mar 2011 | 2616 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • peste,
  • sos de rosii,
  • dafin,
  • patrunjel,
  • usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • vin spumant,
  • ceapa,
  • ciuperci
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu sos de rosii:

Curatam si spalam pestele, il taiem in bucati potrivite si il condimentam cu condiment pentru peste, separat calim o ceapa cu ciuperci, lasam putin la inabusit si adaugam si pestele, 1/2 cana cu vin spumant,3linguri sos de rosii,2 frunze de dafin,sare piper,2 casei de usturoi si lasam la inabusit 20/25 min.

Il asezam in farfurie si presaram patrunjel peste, servim cu mamaliguta sau paine dupa preferinte..

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Cris2711 1

12.03.2011, 13:53

mamaieelena 1

14.03.2011, 00:21

tanyapatap 1

02.04.2011, 23:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L