Peste in marinata de usturoi

de mikidaniro in Peste, 31 Ian 2012 | 8986 vizualizari

 

Cand sunteti in criza de timp sau vreti ceva usor si bun aceasta reteta este ideala.

 

INGREDIENTE

  • 500 g peste(macrou,cod etc)
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 3-4 catei de usturoi
  • zeama de la o lamaie
  • 2-3 linguri  ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste in marinata de usturoi:

Daca aveti file de peste il puneti la fiert in apa cu sare si vin pana este gatit complet. Daca aveti peste cu oase il puneti la fiert in apa cu sare, il fierbeti pana se albeste carnea un pic, il scoateti pe un tocator, ii curatati oasele, adaugati vinul si il puneti inapoi pana este fiert bine.

Intre timp puneti intr-un vas patrunjelul tocat marunt,usturoiul taiat feliute,sare,piper, zeama de lamaie si le amestecati.Adaugati bucati de peste fiert si omogenizati.Turnati din apa in care a fiert pestele,peste compozitia obtinuta cat sa acopere si lasati asa minim 20 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste in marinata de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

adasev12 1

31.01.2012, 16:41

f bun

Bya Ralu 1

31.01.2012, 16:56

bun bun

iri_iri 1

31.01.2012, 18:38

bun pestele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!