Peste in stil meditereanean

de mihaelar63 in Peste, 14 Iun 2015 | 3790 vizualizari

 

O explozie de arome chiar pe placul nostru dar si un preparat sanatos .

 

INGREDIENTE

  • 1 salau 1.2 kg
  • 1 somn 1.5 Kg
  • 2 lamai
  • 2 linguri capere in otet
  • 2 linguri otet balsamic
  • 500 gr rosii cherry
  • 200 gr masline naturale Kalamata

Sos-

  • 100 ml ulei masline
  • 1lingura pasta rosii
  • 1/2 lingurita pasta ardei iute
  • 1/2 lingurita seminte busuioc
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 lingura usturoi pisat
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • busuioc verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste in stil meditereanean:

  1. Pestele se curata si se spala .
  2. Somnul l-am lasat intreg , salaul l-am portionat inele.
  3. Am amestecat ingredientele pentru sos si am uns pestele cu ele .
  4. Am pus pestele intr-o tava . Am adugat masline si capere .
  5. Am acoperit tava cu o bucata de hartie de copt [ Sa nu se arda pestele pe deasupra ] si am dat la cuptor 30 minute .
  6. Am spalat rosioarele , le-am taiat , sarat si asezonat cu otet balsamicsi le-am adugat la peste .
  7. Dupa acest timp am indepartat hartia si am lasat sa se rumeneasca .
  8. Am decorat cu felii de lamaie si busuioc verde .

TIPS-URI

1

Serviti pestele cu garnitura sau salta preferata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste in stil meditereanean" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pangasius pe pat de legume