Peste in stil meditereanean

de mihaelar63 in Peste, 14 Iun 2015 | 1799 vizualizari

 

O explozie de arome chiar pe placul nostru dar si un preparat sanatos .

 

INGREDIENTE

  • 1 salau 1.2 kg
  • 1 somn 1.5 Kg
  • 2 lamai
  • 2 linguri capere in otet
  • 2 linguri otet balsamic
  • 500 gr rosii cherry
  • 200 gr masline naturale Kalamata

Sos-

  • 100 ml ulei masline
  • 1lingura pasta rosii
  • 1/2 lingurita pasta ardei iute
  • 1/2 lingurita seminte busuioc
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 lingura usturoi pisat
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • busuioc verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste in stil meditereanean:


  1. Pestele se curata si se spala .

  2. Somnul l-am lasat intreg , salaul l-am portionat inele.

  3. Am amestecat ingredientele pentru sos si am uns pestele cu ele .

  4. Am pus pestele intr-o tava . Am adugat masline si capere .

  5. Am acoperit tava cu o bucata de hartie de copt [ Sa nu se arda pestele pe deasupra ] si am dat la cuptor 30 minute .

  6. Am spalat rosioarele , le-am taiat , sarat si asezonat cu otet balsamicsi le-am adugat la peste .

  7. Dupa acest timp am indepartat hartia si am lasat sa se rumeneasca .

  8. Am decorat cu felii de lamaie si busuioc verde .

 

TIPS-URI

1

Serviti pestele cu garnitura sau salta preferata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste in stil meditereanean" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 48 %
269.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Panacris 1

14.06.2015, 15:05

delia64 1

14.06.2015, 18:35

Rocsi 1

15.06.2015, 20:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert Tiramisu rapid, la pahar
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
File de fitofag cu sos Beurre Blanc