Peste prajit

de roxanamiti in Peste, 1 Iun 2011 | 2634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de peste,dupa gustul fiecaruia (fara spini),
  • 2 oua,
  • pesmet,
  • 500 g. cartofi,
  • marar proaspat,
  • 2 linguri de margarina,
  • ulei pt. prajit,
  • 3 foi de dafin,
  • 8 boabe de piper,
  • piper macinat,
  • sare,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste prajit:

* punem cartofii in apa la fiert cu foile de dafin, boabele de piper si o lingurita de sare pt. 20 minute,


* intre timp prajim pestele; pune ulei in tigaie; punem sare pe peste; batem ouale cu o jumatate de lingurita de piper; dam pestele prin oua apoi prin pesmet si punem in tigaia cu ulei la rumenit bine;


* scoatem cartofii din apa si punem margarina; dupa 2 minute presaram cu marar tocat si apoi servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Lau 1

01.06.2011, 21:59

place

MotanLaOale 1

02.06.2011, 08:29

bun bun

mamaieelena 1

02.06.2011, 23:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai