Pestisori cu nuca

de Valclaudia in Dulciuri, 5 Oct 2013 | 1243 vizualizari

 

va invit la niste fursecuri foarte fragede.....

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 250 gr. unt
  • 380 - 400 gr. faina alba
  • 4 oua
  • 1/2 plic praf de copt stins intr-o lingurita suc de lamaie
  • 100 gr. zahar tos
  • 200 gr. nuca macinata

Pentru glazura alba:

  • 1 albus
  • 200 gr zahar pudra
  • sucul de la 1 lamaie

Pentru decor:

  • bombonele colorate
  • 50 gr. nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pestisori cu nuca:

Amestecam untul (la temperatura camerei) cu zaharul, nuca si praful de copt stins in suc de lamaie. Adaugam pe rand ouale, apoi incorporam faina.


Obtinem un aluat elastic pe care-l tinem 30 min. la rece.


Il intindem pe masa de lucru infainata, decupam pestisori, ii asezam pe hartie de copt in tava, ii coacem la foc potrivit pana se rumenesc usor.


Ii lasam sa se raceasca si pregatim glazura alba.


Batem albusul cu zaharul pudra utilizand mixerul la viteza cea mai mare. Adaugam sucul de lamaie si continuam sa mixam pana obtinem o glazura groasa.


Ungem pestisorii cu glazura , ii asezam pe un platou si decoram fursecurile cu nuca macinata si bombonele colorate.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pestisori cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

babi5 1

05.10.2013, 22:26

Panacris 1

06.10.2013, 14:35

laura_n 1

07.10.2013, 12:50

ce simpatici

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Cartof"