Piept de curcan cu garnitura

de nadina73 in Curcan, 27 Feb 2010 | 3686 vizualizari

 

foarte fraged bun si sanatos

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de curcan
  • 1 punga cu zarzavaturi congelate(morcov,fasole verde,ciuperci,fasole galbena,vinete)
  • 1 punga cu orez si zarzavaturi(orez,boabe de mazare,ardei rosu,foabe de porumb)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu garnitura:

Se taie pieptul de curcan feli nu forte subtiri si se pune in lapte 2-3 ore apoi se condimenteaza cu sare si piper dupa care se lasa putin cu condimentele apoi se prajeste pe gratar.


Zarzavaturile se calesc in putin ulei de masline (cat scrie pe punga 7-8 minute ) dupa care se pune pe platou langa carne si apoi orezul


Se serveste cu o salata sau cu muraturi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu garnitura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

mariac 1

15.04.2010, 10:48

foarte bun

adry88 1

19.05.2011, 15:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan in sos de gutui si rozmarin