Piept de curcan in manta de bacon pe pat de ciuperci

de silvi0ara in Curcan, 12 Noi 2010 | 3014 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700g piept de curcan
  • 12 felii bacon
  • 500g ciuperci brune
  • 6 frunze de salvie
  •  1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 200 ml supa de vita
  • 300ml smantana pentru gatit
  • 50 ml frisca dulce
  • suc de lamiae
  • 30 g unt
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan in manta de bacon pe pat de ciuperci:

Mai intai curatam bine ciupercile.Pieptul de curcan se portioneaza in 6 felii.Pentru fiecare bucata se se intaind 2 felii se sunca,deaspupra se aseaza cate 1-2 frunze de salvie,pieptul de curcan si condimentam cu sare si piper.Se infasoara bine pieptul in fasiile de bacon,fixandu-le cu scobitori.





Se caleste ceapa si usturoiul tocate in putin unt,se adauga smantana,frisca lichida si supa si se fierb pana scad cu cel putin 1/3.Se potriveste de gust cu sare,piper si un pic de zeama de lamiae.Ciupercile se taie in 2-3 bucati si se prajesc putin cat sa se elimine excesul de apa,apoi se adauga in sosul de smantana.Sosul se da putin la cuptor,apoi se adauga putin patrunjel verde tocat.Ruladele se prajesc,se taie apoi indoua sau felii si se aseaza deasupra sosului.





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan in manta de bacon pe pat de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Laly 1

12.11.2010, 22:38

Buuuuuuuun

nadina73 1

14.11.2010, 11:28

era pt mine sa inteleg nu?5f

silvi0ara 1

14.11.2010, 11:51

Sigur Ndina,acusi trimit.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut