Piept de curcan la grill

de Irina in Curcan, 10 Noi 2014 | 3962 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 medalioane de piept de urcan
  • 10-12 rosii cherry
  • 1 capatana de usturoi
  • cimbru (rozmarin)
  • piper boabe
  • sare
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan la grill:

Am taiat o bucata de hartie pentru copt, pe care am pus cateva crengute de cimbru, sare si boabe de piper. Eu am folosit piper rosu.


Deasupra am asezat medalioanele de curcan, crestate din loc in loc, iar peste ele am presarat iar sare, crengute de cimbru si busuioc.


Le-am invelit in hartia de copt si le-am batut cu ciocanul de snitele.


Am pregatit o tigaie grill, am incins-o, dupa care am asezat bucatile de curcan. Cand s-au rumenit bine pe o parte le-am intors pe cealalta.


Aproape de final am adaugat in tigaie rosioarele taiate in jumatate si usturoiul feliat, cat sa se patrunda usor. Ce de arome...


Am pregatit o garnitura de spaghete, pe care doar le-am fiert, le-am sarat si amestecat cu putin unt.


Peste spaghete am aranjat carnea, rosioarele si usturoiul aromat si putina zeama ramasa in tigaie. Nu va sfiiti sa o folositi, pentru ca e tare gustoasa.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

carnea am pus-o direct in tigaia incinsa, dar puteti sa o ungeti inainte cu putin ulei, daca preferati asa

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan la grill" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

mirela0911 1

11.11.2014, 11:58

Wow wow wow

mihaelar63 1

11.11.2014, 15:10

Vai de mine . Trimite o portie ca daca trebuie declar ca sunt insarcinata )) Cu ce nu spun , poate cu prepararea cinei ))))

tanyapatap 1

24.11.2014, 21:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan marinata, cu sos de rosii