Piept de gaina prajit cu cartofi

de anisoara in Pui, 4 Iun 2010 | 3237 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • feliute din piept de gaina
  • ulei
  • condimente
  • sare
  • cartofi
  • usturoi
  • frunza de dafin
  • muraturi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de gaina prajit cu cartofi:


Se taie pieptul de gaina in fileuri grosute si se prajesc in ulei incins la un foc normal. In ulei sa fie prajiti in prealabil 2 catei de usturoi pina se rumenesc. Usturoiul se arunca. In timpul prajirii carnii se adauga sarea si piperul macinat. Timpul de prajire 8 minute.


In acest ulei se prajesc cartofii taiati in patru- de la inceput la un foc mai mare, pe urma focul se scade si se prajesc sub capac. La urma se adauga 2 catei de usturoi pisati, o frunza de dafin si putina sare. Se stinge focul. Se adauga carnea prajita deasupra cartofilor si se pune capacul pe tigaie pentru ca sa sa-si imbibe mirosul de usturoi timp de 10 minute.
Se servesc la masa cu muraturi .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de gaina prajit cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

anisoara 1

04.06.2010, 21:29

mersi rocsi.

nadina73 1

04.06.2010, 23:49

super bun 5 furcu

anisoara 1

05.06.2010, 00:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mazare scazuta cu piept de pui