Piept de porc cu varza dulce

de diaconta in Porc, 25 Oct 2010 | 3742 vizualizari

 

De fapt este "cap de piept de porc"....asa scria pe eticheta ,ce ma amuza denumirea asta.

 

INGREDIENTE

  • o bucata piept de porc
  • 2 morcovi
  • 3 buc ceapa
  • varza dulce
  • suc de rosii
  • boia dulce
  • condimente,iaurt,sos de soia
  • marar,rozmarin
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu varza dulce:

Carnea de porc se taie bucati ,se spala si se pune la marinat intr-un amestec de iaurt,sos de soia,condimente.Am lasat-o pana a doua zi la frigider.


A doua zi am pus carnea cu tot cu marinata intr-un vas de ceramica. Am mai adaugat morcovii taiati betisoare,ceapa taiata rondele , putina supa de pui, rozmarin si am bagat-o in cuptorul incins aproximativ 60 de minute.


Intre timp am facut garnitura de varza.


Am curatat cele doua cepe si le-am taiat marunt.Le-am pus la calit cu putin ulei.Am adaugat o jumatate de lingurita de boia dulce si apoi varza taiata fideluta.


Se condimenteaza cu sare si vegeta,se adauga putina apa si se lasa sa fiarba.Cand s-a inmuiat varza se adauga cam 100 ml de suc de rosii(sau mai mult in functie de cantitate si gustul fiecaruia) mararul si piper.


Cand s-a facut si carnea e gata mancarica.Rapid si gustos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu varza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (92)

lili 1

31.10.2010, 18:20

ce buna e...

diaconta 1

31.10.2010, 18:26

mancare de-a noastra Lili

lili 1

31.10.2010, 18:34

da...e de pe la noi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tarta cu magiun de prune si prune uscate

de RuxyRux 9

ieri la 21:33

Supa crema cu peste

de xana 5

ieri la 20:18

Naan- paine indiana

de xana 5

ieri la 19:43

Painici umplute

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc fiert in zeama de varza