Piept de porc cu varza dulce

de diaconta in Porc, 25 Oct 2010 | 6429 vizualizari

 

De fapt este "cap de piept de porc"....asa scria pe eticheta ,ce ma amuza denumirea asta.

 

INGREDIENTE

  • o bucata piept de porc
  • 2 morcovi
  • 3 buc ceapa
  • varza dulce
  • suc de rosii
  • boia dulce
  • condimente,iaurt,sos de soia
  • marar,rozmarin
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu varza dulce:

Carnea de porc se taie bucati ,se spala si se pune la marinat intr-un amestec de iaurt,sos de soia,condimente.Am lasat-o pana a doua zi la frigider.

A doua zi am pus carnea cu tot cu marinata intr-un vas de ceramica. Am mai adaugat morcovii taiati betisoare,ceapa taiata rondele , putina supa de pui, rozmarin si am bagat-o in cuptorul incins aproximativ 60 de minute.

Intre timp am facut garnitura de varza.

Am curatat cele doua cepe si le-am taiat marunt.Le-am pus la calit cu putin ulei.Am adaugat o jumatate de lingurita de boia dulce si apoi varza taiata fideluta.

Se condimenteaza cu sare si vegeta,se adauga putina apa si se lasa sa fiarba.Cand s-a inmuiat varza se adauga cam 100 ml de suc de rosii(sau mai mult in functie de cantitate si gustul fiecaruia) mararul si piper.

Cand s-a facut si carnea e gata mancarica.Rapid si gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu varza dulce" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui barbeque la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:14

Amandina- varianta Miha

ieri la 10:28

Reteta de tarta aperitiv

de Caty 2

pe 27.02 la 21:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

4534 puncte

oanapl

2156 puncte

Constelatialeu

1856 puncte

Panacris

1657 puncte

Catalina L

1596 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varză cu afumătură la ceaun